دانشکده تغذیه و علوم غذایی
برگزاری جلسه کارگروه ارتباط با صنعت دانشکده تغذیه با شرکت زرین غزال دایتی
برگزاری جلسه کارگروه ارتباط با صنعت دانشکده تغذیه با شرکت زرین غزال دایتی
به گزارش روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی، دکتر "سیاوش باباجعفری" رئیس دانشکده تغذیه و علوم غذایی ضمن خیر مقدم به تشریح توانمندی های علمی اعضا هیات علمی و آزمایشگاه های موجود پرداخت.
وی افزود: این جلسه بر اساس تفاهم نامه های قبلی با شرکت زرین غزال دایتی در تاریخ 28 شهریور 1401 در این دانشکده برگزار شد و هدف اعضا هیات علمی دانشکده تغذیه در حوزه پژوهش این است که از مقاله محوری به سوی محصول محوری حرکت کنیم.
دکتر باباجعفری تاکید کرد که این دانشکده در تلاش است با برقراری ارتباط با شرکت ها و صنایع غذایی،شعار دانشکده های نسل سوم و کارآفرین را به عمل تبدیل کند.
دکتر "عنایت اله بریزی" مسئول دفتر ارتباط با صنعت این دانشکده گفت: با توجه به پتانسیل و آمار بالای دانشجویان مقطع دکترا و کارشناسی ارشد بصورت جدی وارد عرصه ارتباط با صنعت به منظور رفع موانع تولید شویم.
وی ادامه داد: تعداد زیادی از پایان نامه های تحصیلات تکمیلی این دانشکده در حوزه لبنیات و محصولات مربوطه است که نشان دهنده توانایی همکاری با این گونه صنایع می باشد.
دکتر "عبدالحمید مصلی نژاد" معاون پشتیبانی و رئیس انجمن تغذیه استان فارس بیان داشت:یکی از اهداف مهم دانشکده تغذیه تولید محصولات غذایی سلامت محور و پیگیری از محصولاتی که نیاز گروه های خاصی از جمعیت مانند افراد دیابتی، سالمندان، ورزشکاران و کودکان می باشد و باید به گونه ای عمل شود که با فرهنگ سازی مناسب زمینه مصرف محصولات سلامت محور در جامعه توسعه یابد.
دکتر"علی رضا بدل توانا" نماینده شرکت دایتی افزود:جلسات برگزار شده منجر به انجام اقدامات عملی در راستای تولید محصولات سلامت محور در آن شرکت بشود./ف.نوروزی فرد
نظر دهید